Verbinden, leren en inspireren.

Match Making Meetings

YCN brengt aanvullende digitaal specialisten en ondernemers met een – al dan niet concrete – digitaliseringsvraag met elkaar in contact. Dit doen we onder andere door regelmatig Match Making Meetings te organiseren.

Wat is een
Match Making Meeting?

Tijdens een Match Making Meeting komen digitaal specialisten en ondernemers in een klein gezelschap van vier tot acht personen samen. Gedurende 2 - 2,5 uur krijgen ze de kans om kennis met elkaar te maken, van gedachten te wisselen over een onderwerp en elkaar te inspireren. De kracht zit in de juiste balans tussen digitaal specialisten en ondernemers met raakvlakken qua vakgebied of branche.

Gehost in samenwerking met onze leden

De Match Making Meetings worden gehost in samenwerking met onze leden. Hiermee krijgen zij de unieke kans interessante ondernemers en digitaal specialisten uit te nodigen en met hen in contact te komen. De insteek van de MMM kan verschillend zijn, bijvoorbeeld nieuwe mensen ontmoeten, elkaar inspireren of een specifiek ondernemers-probleem bespreken. Het is echter geen sales gesprek. Het gaat om raakvlakken verkennen, kennismaken, mogelijkheden ontdekken en wellicht waardevolle samenwerkingen aangaan. Tijdens de MMM wordt gezorgd voor een lekker ontbijt, lunch of borrel.

De host van de MMM maakt een zorgvuldige selectie van interessante ondernemers en digitaal specialisten die hij of zij graag aan tafel wilt hebben, afhankelijk van het gekozen onderwerp. Tijdens de voorbereidingen wordt bepaald waar, wanneer en hoelaat de MMM plaatsvindt. Hierna kunnen wij, in goed overleg met de host, de MMM gaan organiseren en de uitnodigingen versturen.

Terugblik Match Making Meetings

Audrey Weismann van Magnus & Weiss host een MMM op de High Tech Campus

Tijdens de MMM ontstond al snel een levendige discussie over het belang van bescherming van data, hoe je als ondernemer en als persoon naar data en beveiliging kijkt en hoe onwetendheid nog steeds een grote rol speelt in datalekken.

MMM in Rotterdam, gehost door Rob Mulder van Polder Knowledge

Startend met de vraag 'Wanneer heb je de emotionele behoefte van een klant écht centraal gesteld om van daaruit te gaan ontwikkelen?', waarna een boeiend gesprek op gang kwam.

Mores Leren host een MMM in Son

Sjoerd Eijkemans en Erwin Dekker van Mores Leren hostten een Match Making Meeting over samenwerken!

MMM gehost door Tomas Nijssen van Webzies

Een groep oude bekenden zijn onder het genot van een vroeg 'paasontbijt' bij elkaar gekomen tijdens de Match Making Meeting van WEBZIES B.V.

Gijsbert Honcoop van HS-PAS host de eerste Match Making Meeting van 2023

Na een uitgebreide kennisronde bespraken de deelnemers onder het genot van een heerlijke lunch verschillende onderwerpen aan de hand van de kleurentaal van Insights.

MMM van Bundeling, gehost door Pim Balkestein

Pim Balkestein van Bundeling host een Match Making Meeting in Venray en wisselt van gedachten over social selling.

MMM gehost door Ted Jansen van Embora

De Match Making Meeting van Embora begon over het digitaliseren van HRM en Bedrijfsprocessen en draaide al snel naar een mooi gesprek over het binden, boeien en ontwikkelen van de talenten binnen je bedrijf, al dan niet gebruik makend van tools.

Joanknecht host een inspirerende MMM in Eindhoven

Quinten en zijn tafelgasten deelden samen hun ervaringen over implementaties van processen en (software-)producten en het gebruik van chatGPT.

MMM door Sean Wilms van M-Cube over de toekomst van retail

Sean en zijn tafelgasten hebben ze met elkaar van gedachten gewisseld over de nieuwe regelgeving op Europees gebied, de invloed die sustainibility heeft op retail en de impact van nieuwe technologie.

MMM gehost door Brigit Hulsman-Caris van Merkmanagers en Marcel Clerx van MarketResponse

Marcel Clerx en Brigit Hulsman-Caris spraken met hun tafelgasten over uitdagingen in de zorg, het onderwijs en de commerciële bedrijven.

Aanmeldformulier MMM

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.