Match Making Meeting

MMM gehost door Tomas Nijssen van Webzies

Een groep oude bekenden zijn onder het genot van een vroeg 'paasontbijt' bij elkaar gekomen tijdens de Match Making Meeting van WEBZIES B.V.!

Tomas Nijssen van Webzies, Matthijs van der Linden van ArtinSign, Ted Jansen van Embora Group B.V., Leroy van Stekelenburg van VSR Makelaars, Tim van der Velden van Q Bedrijfslocaties B.V. en Willem Molle van ETown Recruitment Services zijn gister als Young Professionals samen gekomen. Naast dat ze herinneringen hebben opgehaald en veel hebben gelachen, hebben ze het over hun ontwikkeling als jonge professionals gehad: het is duidelijk dat ze allemaal in de afgelopen jaren niet stil hebben gezeten. Interessant om samen te komen en van elkaar te kunnen leren!

Meer Match Making Meetings

Merkmanagers host een interessant MMM over effectief positioneren

Terwijl de wind steeds harder ging waren maakten Dirk Latijnhouwers, Girtje Loogman, Marcel Clerx, Laurens Aelberts, Roy van de Meulengraaf en Michiel Entrop in een informele setting met elkaar kennis rondom het thema van deze Match Making Meeting, met als host Brigit Hulsman van Merkmanagers.

Audrey Weismann van Magnus & Weiss host een MMM op de High Tech Campus

Tijdens de MMM ontstond al snel een levendige discussie over het belang van bescherming van data, hoe je als ondernemer en als persoon naar data en beveiliging kijkt en hoe onwetendheid nog steeds een grote rol speelt in datalekken.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.