Match Making Meeting

MMM gehost door Tomas Nijssen van Webzies

Een groep oude bekenden zijn onder het genot van een vroeg 'paasontbijt' bij elkaar gekomen tijdens de Match Making Meeting van WEBZIES B.V.!

Tomas Nijssen van Webzies, Matthijs van der Linden van ArtinSign, Ted Jansen van Embora Group B.V., Leroy van Stekelenburg van VSR Makelaars, Tim van der Velden van Q Bedrijfslocaties B.V. en Willem Molle van ETown Recruitment Services zijn gister als Young Professionals samen gekomen. Naast dat ze herinneringen hebben opgehaald en veel hebben gelachen, hebben ze het over hun ontwikkeling als jonge professionals gehad: het is duidelijk dat ze allemaal in de afgelopen jaren niet stil hebben gezeten. Interessant om samen te komen en van elkaar te kunnen leren!

Meer Match Making Meetings

Mores Leren host een MMM in Son

Sjoerd Eijkemans en Erwin Dekker van Mores Leren hostten een Match Making Meeting over samenwerken!

Gijsbert Honcoop van HS-PAS host de eerste Match Making Meeting van 2023

Na een uitgebreide kennisronde bespraken de deelnemers onder het genot van een heerlijke lunch verschillende onderwerpen aan de hand van de kleurentaal van Insights.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.