Event kalender

YC Netwerk organiseert waardevolle bijeenkomsten voor ondernemers en digitaal specialisten waarbij we elkaar inspireren, van elkaar leren en openstaan om met elkaar samen te werken. Tijdens deze events maken we in ontspannen sfeer kennis met elkaar en bouwen en onderhouden we warme relaties. Want samenwerken begint met vertrouwen, gunnen en elkaar verder willen helpen.

July 5, 2023

Fectar Experience Center

Fectar, ontwikkelaar van VR- en AR-platform, opent in mei 2023 haar eerste VR & AR Experience Center in Den Bosch en wij zijn van harte welkom om de mogelijkheden van de metaverse te ontdekken.

  • Laat je inspireren door VR en AR
  • Zakelijk netwerken
  • Inclusief een aansluitende borrel

Terugblik events

M-Cube - Shimano Experience Center

Tijdens het bedrijfsbezoek bij Shimano Experience Center worden we meegenomen in de wereld van de wieler- en hengelsport en vertelt Sean Wilms ons meer over de geïntegreerde digitale systemen van M-Cube.

Kennis- en netwerksessie @ Hogeschool Utrecht (HUA)

Kennis- en netwerksessie @ Hogeschool Utrecht (HUA)

Bedrijfsbezoek AFAS hoofdkantoor met diner & 14 de Musical

We worden van harte welkom geheten op het indrukwekkende hoofdkantoor van AFAS in Leusden, waar Melanie Blom ons meeneemt in de wereld van AFAS en de filosofie achter het prachtige ‘clubhuis’ van AFAS.

Meetup @ Audio TV Centrum & Walking Diner bij Thomas

Design & Digitalisering - SintLucas

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technieken rondom e-commerce, interactieve advertenties en animatie? En wil je in contact komen met aanstormend talent? Tijdens de Dutch Design Week bieden wij specialisten uit het veld en studenten van het SintLucas de kans om elkaar te ontmoeten op de Kennissessie van Yellow Cubes! 

Let's meet @ Orange Aerospace

Op 29 september 2021 organiseren we een bedrijfsbezoek bij Orange Aerospace, gevestigd aan het vliegveld van Breda International Airport. Naast een interessante rondleiding is er voldoende tijd om met elkaar te netwerken tijdens een hapje en een drankje.

Lameco - Meetup Lunch

Graag nodigen wij je uit voor een meetup-lunch bij onze partner Lameco, waar we met elkaar aan tafel gaan voor een heerlijke lunch, vers bereidt door Ralph van Kroonenburg. Na een inleidende presentatie gaan we met elkaar in gesprek en wisselen we per gang van plaats, zodat iedereen kennis met elkaar kan maken.

Ook aansluiten bij het YC Netwerk?

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.