Verbinden, leren en inspireren.

Onze events

Maak kennis met (andere) ondernemers en digitaal specialisten tijdens één van onze aankomende events of Match Making Meetings. Benieuwd naar onze afgelopen bijeenkomsten? Bekijk ze hieronder!

Komende events

Luid met ons de zomer in bij Makita!

Op donderdag 27 juni zijn we welkom bij Makita, waar zij ons meer vertellen over hun ondernemersverhaal, we een rondleiding krijgen door het pand en kunnen genieten van een heerlijke barbecue in de tuin. Ben jij erbij?

Terugblik events

Een kijkje in de keuken bij De Verspillingsfabriek!

De psychologie van digitale transformatie

Leer meer over de kracht van data-gedreven werken

Een geweldig begin van het nieuwe jaar!

Alles over AI en veiligheid tijdens een heerlijke netwerklunch

Hoe analyseer je je bedrijfsgegevens én zet je deze om in bruikbare inzichten voor jouw organisatie?

Fectar Experience Center

M-Cube - Shimano Experience Center

Tijdens het bedrijfsbezoek bij Shimano Experience Center worden we meegenomen in de wereld van de wieler- en hengelsport en vertelt Sean Wilms ons meer over de geïntegreerde digitale systemen van M-Cube.

Kennis- en netwerksessie @ Hogeschool Utrecht (HUA)

Kennis- en netwerksessie @ Hogeschool Utrecht (HUA)

Bedrijfsbezoek AFAS hoofdkantoor met diner & 14 de Musical

We worden van harte welkom geheten op het indrukwekkende hoofdkantoor van AFAS in Leusden, waar Melanie Blom ons meeneemt in de wereld van AFAS en de filosofie achter het prachtige ‘clubhuis’ van AFAS.

Meetup @ Audio TV Centrum & Walking Diner bij Thomas

Met nieuwe energie en behoefte aan fysieke bijeenkomsten, organiseert Yellow Cubes netwerk een meetup bij Audio TV Centrum met aansluitend een walking diner bij Thomas Eindhoven.

Design & Digitalisering - SintLucas

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technieken rondom e-commerce, interactieve advertenties en animatie? En wil je in contact komen met aanstormend talent? Tijdens de Dutch Design Week bieden wij specialisten uit het veld en studenten van het SintLucas de kans om elkaar te ontmoeten op de Kennissessie van Yellow Cubes!

Let's meet @ Orange Aerospace

Op 29 september 2021 organiseren we een bedrijfsbezoek bij Orange Aerospace, gevestigd aan het vliegveld van Breda International Airport. Naast een interessante rondleiding is er voldoende tijd om met elkaar te netwerken tijdens een hapje en een drankje.

Lameco - Meetup Lunch

Graag nodigen wij je uit voor een meetup-lunch bij onze partner Lameco, waar we met elkaar aan tafel gaan voor een heerlijke lunch, vers bereidt door Ralph van Kroonenburg. Na een inleidende presentatie gaan we met elkaar in gesprek en wisselen we per gang van plaats, zodat iedereen kennis met elkaar kan maken.

Ook aansluiten bij het YC Netwerk?

Heb je een vraag met betrekking tot digitalisering of wil je gewoon eens sparren over mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laat het ons weten, dan helpen we graag om het concreet te maken en je in contact te brengen met de juiste specialisten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.