YC Netwerk voor Ondernemers

Morgen gaan we het anders doen, toch?

Als ondernemer weet je dat je moet blijven vernieuwen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de concurrentie slimmer af bent en jouw organisatie relevant blijft voor de doelgroep? Met digitalisering! Van handmatig, naar automatisch. Van onderbuikgevoel, naar inzicht. Van offline naar online. Van klanten naar fans.Maar waar begin je, wat heb je nodig, bij wie moet je zijn en sluit het wel aan bij de applicaties die je al gebruikt?Alle antwoorden en nieuwe ontwikkelingen vind je in ons netwerk van digitaal specialisten en collega-ondernemers met vergelijkbare vraagstukken.

Verbinden, leren en inspireren.

Leer van andere ondernemers

Hoe deden andere ondernemers het, wat heeft het hen gebracht en hoeveel hebben ze geïnvesteerd? Erg waardevolle informatie, die je kunt vertalen naar je eigen organisatie. Zeker in een oriënterende fase, waarbij je eigenlijk geen probleem ervaart, maar op zoek bent naar: 'Hoe kan het nog beter?'

Binnen het vertrouwde netwerk van YCN worden dit soort vragen op een laagdrempelig manier beantwoord. Vaak blijken de randvoorwaarden niet zo uniek en ontstaan er initiatieven tot gezamenlijke ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen.

Een geweldig netwerk platform voor innovatieve ondernemers die de waarde inzien van synergie en daarbij aan de basis staan van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Jelmer Althuis
VP of Design

Vraag het aan digitaal specialisten

Hoe uniek jouw digitaliserings behoefte ook lijkt, vaak is er al een applicatie ontwikkeld die aan je vraag voldoet. Of zelfs nog een stap verder gaat, omdat een bedrijf hier al jaren over nadenkt en vragen uit de praktijk implementeert in hun oplossing.

Vraag het rechtstreeks aan de specialisten waarmee je 24/7 in contact staat via onze App. Of maak meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan ook tijdens onze kennissessies waarbij specialisten je op de hoogte brengen van de laatste digitale trends en ontwikkelingen binnen de verschillende vakgebieden.

Een vertrouwde samenwerking

Je hebt de randvoorwaarden bepaald en gaat op zoek naar een passende oplossing. Dit is vaak al een lastig traject, want er zijn veel oplossingen die op elkaar lijken en min of meer voldoen. Wat is de juiste keuze, wordt er wel goed doorontwikkeld en is de leverancier wel betrouwbaar?

Binnen het zorgvuldig geselecteerde team van YCN specialisten vind je digitaal specialisten en adviseurs, die klaarstaan om met jou de randvoorwaarden te toetsen en betrouwbare oplossingen en leveranciers aan te dragen.

Ook aansluiten bij het YC Netwerk?

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.