Match Making Meeting

MMM in Rotterdam, gehost door Rob Mulder van Polder Knowledge

Afgelopen donderdag hostte Rob Mulder een interessante Match Making Meeting in Rotterdam. Zo interessant dat we vergeten zijn een groepsfoto te maken...

Rob wisselde samen met Judith de Witte, Jan de Bildt, Guus Balkema, Duncan Smit, Dave de Lange en Brigit Hulsman van gedachten over het thema 'the user experience'. En dat onder het genot van een heerlijke surinaamse lunch in het oude graansilo uit 1910 met een prachtig uitzicht vanaf de 7e verdieping (met dank aan Online Department).Startend met de vraag: 'Wanneer heb je de emotionele behoefte van een klant écht centraal gesteld om van daaruit te gaan ontwikkelen? (Heb je dat ooit gedaan?)' kwam een boeiend gesprek op gang met als conclusie: ➡ Gegevens zijn nog geen informatie  ➡ We wensen dat applicaties worden ontwikkeld op basis van de userexperiencebehoefte (waar vooraf onderzoek naar is gedaan) en niet ‘vanuit de code/techniek'.

Dank aan alle deelnemers voor jullie bijdrage!

Meer Match Making Meetings

Merkmanagers host een interessant MMM over effectief positioneren

Terwijl de wind steeds harder ging waren maakten Dirk Latijnhouwers, Girtje Loogman, Marcel Clerx, Laurens Aelberts, Roy van de Meulengraaf en Michiel Entrop in een informele setting met elkaar kennis rondom het thema van deze Match Making Meeting, met als host Brigit Hulsman van Merkmanagers.

Audrey Weismann van Magnus & Weiss host een MMM op de High Tech Campus

Tijdens de MMM ontstond al snel een levendige discussie over het belang van bescherming van data, hoe je als ondernemer en als persoon naar data en beveiliging kijkt en hoe onwetendheid nog steeds een grote rol speelt in datalekken.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.