Match Making Meeting

MMM gehost door Brigit Hulsman-Caris van Merkmanagers en Marcel Clerx van MarketResponse

Iedere dag iets (leuks) leren… met deze woorden begon een inspirerende Match Making Meeting met Dorry Burger, Nick Hegeman, Pim Balkestein, Rob Mulder, Marcel Clerx en Brigit Hulsman-Caris.

Ze spraken over uitdagingen die niet alleen in de zorg voorkomen, maar ook het onderwijs en zelfs bij commerciële bedrijven. Want hoe bundel je de hoeveelheid aan online applicaties én houd je het veilig en up-to-date? En hoe zorg je ervoor dat toekomstige generaties voorzien zijn van de juiste competenties die aansluiten bij hun intrinsieke motivatie (ipv de basiskennis waarop kinderen vandaag de dag nog steeds getoetst worden)?

Kortom een zeer inspirerende bijeenkomst. Het voelde voor hen als een cadeau voor henzelf om in 2,5 uur kwalitatief kennis te maken met anderen.

Meer Match Making Meetings

Ready for take-off: een Match Making Meeting in een echt vliegtuig!

Tijdens de MMM-reis bij Het Vliegtuig in Veen hebben we ons verdiept in het thema 'merken'. Onder begeleiding van piloot Roy van de Meulengraaf en gezagvoerder Brigit Hulsman doken we in wat een merk echt inhoudt.

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.