Match Making Meeting

MMM gehost door Brigit Hulsman-Caris van Merkmanagers en Marcel Clerx van MarketResponse

Iedere dag iets (leuks) leren… met deze woorden begon een inspirerende Match Making Meeting met Dorry Burger, Nick Hegeman, Pim Balkestein, Rob Mulder, Marcel Clerx en Brigit Hulsman-Caris.

Ze spraken over uitdagingen die niet alleen in de zorg voorkomen, maar ook het onderwijs en zelfs bij commerciële bedrijven. Want hoe bundel je de hoeveelheid aan online applicaties én houd je het veilig en up-to-date? En hoe zorg je ervoor dat toekomstige generaties voorzien zijn van de juiste competenties die aansluiten bij hun intrinsieke motivatie (ipv de basiskennis waarop kinderen vandaag de dag nog steeds getoetst worden)?

Kortom een zeer inspirerende bijeenkomst. Het voelde voor hen als een cadeau voor henzelf om in 2,5 uur kwalitatief kennis te maken met anderen.

Meer Match Making Meetings

Mores Leren host een MMM in Son

Sjoerd Eijkemans en Erwin Dekker van Mores Leren hostten een Match Making Meeting over samenwerken!

MMM gehost door Tomas Nijssen van Webzies

Een groep oude bekenden zijn onder het genot van een vroeg 'paasontbijt' bij elkaar gekomen tijdens de Match Making Meeting van WEBZIES B.V.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.