Match Making Meeting

MMM over samenwerken in grote organisaties en de complexiteit daarvan

Sjoerd Eijkemans en Erwin Dekker van Mores Leren hostten een Match Making Meeting over samenwerken!

Samen met Peter Kup van Expivi, Pim Balkestein van Bundeling, Quinten Kolvenbach van Joanknecht, Peter Paul van Maasakkers van Helder Communiceren en Evert Fila van Wolfpack wisselden ze van gedachten over samenwerken in grote organisaties en de complexiteit daarvan.De MMM startte met een kennismaking, waarbij iedereen uitgebreid te tijd kreeg om meer te vertellen over zichzelf, wat hen bezig hield en welke projecten eraan komen. De interesse in elkaar was groot en ook ontwikkelingen in de markt en maatschappij zijn ter sprake gekomen onder het genot van een kop koffie en heerlijke cake.

In het tweede gedeelte van de meeting hebben ze de focus gelegd op de complexiteit van samenwerken in grote organisaties, wat gepaard ging met humor en leuke anekdotes. Met een eenvoudige werkvorm is ieders perspectief op tafel gekomen. De oprechte interesse in elkaar heeft ervoor gezorgd dat er vanuit ieders discipline is gesproken. Zeer geslaagde, plezierige en gezellige MMM!

Meer Match Making Meetings

Ready for take-off: een Match Making Meeting in een echt vliegtuig!

Tijdens de MMM-reis bij Het Vliegtuig in Veen hebben we ons verdiept in het thema 'merken'. Onder begeleiding van piloot Roy van de Meulengraaf en gezagvoerder Brigit Hulsman doken we in wat een merk echt inhoudt.

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.