YCN Event

Luid met ons de zomer in bij Makita!

Eindhoven

Op donderdag 27 juni zijn we welkom bij Makita, waar zij ons meer vertellen over hun ondernemersverhaal, we een rondleiding krijgen door het pand en kunnen genieten van een heerlijke barbecue in de tuin. Ben jij erbij?

Makita: welke vakman én ‘Doe-het-zelver’ kent het niet? Al tientallen jaren is Makita een toonaangevend merk in de wereld van professioneel gereedschap. Met een indrukwekkend assortiment machines, accessoires en verbruiksartikelen zijn zij een begrip in de wereld van bouw en industrie én de groensector en schoonmaakbranche. Op donderdag 27 juni vertellen zij er graag meer over en mogen we een kijkje nemen op hun indrukwekkende locatie. Hierna is er tijd voor een netwerkmoment in de tuin, onder genot van een heerlijke barbecue.

Namens het YC Netwerk nodigen wij jou van harte uit! Meld je hieronder aan door het inschrijfformulier in te vullen voor 20 juni. Mocht je nog interessante mensen kennen in je netwerk die dit event niet mogen missen, nodig ze dan vooral uit. Aan niet betalende leden vragen we een bijdrage van € 50,00 excl. BTW.

Programma
15.30u Inloop
16.00u Intro YCN
16.15u Presentatie Makita
16.45u Rondleiding
17.15u Barbecue en netwerkmoment
18.30u Einde event

Locatie
Makita
Park Forum 1101
5657 HK Eindhoven

Parkeren
Voor het pand van Makita is voldoende parkeergelegenheid.

‍*Tijdens het event worden er beeldopnamen gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Als je niet herkenbaar op de foto wilt, kun je dit bij binnenkomst bij het event aangeven.

Aanmelden voor dit event

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.