XR group

Over XR Group

XR Group biedt high-end 3D oplossingen die uitgebouwd kunnen worden naar een ware belevenis. Een belevenis die producten op een unieke manier presenteert, medewerkers op een efficiëntere manier traint of bedrijfsprocessen beter inzichtelijk maakt.

Heb jij dat ook wel eens, dat je in gesprek gaat met jouw klanten of collega’s, maar achteraf merkt dat er belangrijke punten anders geïnterpreteerd zijn? Dan vraag jij je af: ‘Heb ik het nu niet op de juiste manier uitgelegd, of heeft de klant en/of medewerker het verkeerd begrepen?’  

Met de technologie van XR Group is er geen twijfel meer mogelijk. Er bestaat namelijk maar één taal die iedereen spreekt en dat is de visuele taal. Met high-end 3D oplossingen die uitgebouwd kunnen worden naar 360 °, Virtual- , Augmented- en Mixed Reality omgeving zie je tot in detail wat er nu bedoeld wordt. Hierdoor worden producten op een duidelijke manier gepresenteerd, medewerkers op een efficiëntere manier getraind en bedrijfsprocessen beter inzichtelijk gemaakt.  

Samen innoveren is samen verbeteren.

-Together we improve-

Christian Wauben

Volger

De kracht van indrukwekkende digitale visualisaties

Jij hebt een webshop en daar verkoop jij jouw hele assortiment, het liefst door middel van de allermooiste beelden. En dat is logisch. Wij als mens verwerken beelden 60.000 keer sneller dan dat we tekst kunnen begrijpen. Beelden zijn sterk, maar ook een grote kostenpost. Elke keer een nieuw assortiment betekent elke keer weer naar die fotostudio. Kan dit niet anders?

Jazeker, maak gebruik van 3D rendering. Bij 3D rendering maken 3D Artists fotorealistische beelden die amper te onderscheiden zijn van het echte beeld. Hieronder de voordelen, van 3D rendering ten opzichte van traditionele fotografie, op een rijtje.

  • 3D rendering heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele fotografie
  • Het bespaart kosten. Een professionele foto kost al snel enkele honderden euro’s, 3D renders zitten vaak onder de 50 euro per stuk.
  • Je kunt onbeperkte productvariaties laten maken (zoals kleur en ontwerp) vanuit één 3D-model.
  • Het bespaart tijd. Het is niet nodig om de goederen te verpakken en te transporteren naar de fotostudio en terug.
  • De belichting en de camerapositie zijn altijd hetzelfde waardoor je één geheel creëert.
  • Je kunt het uitbouwen naar een Augmented Reality omgeving waarbij je het product in je eigen omgeving kunt projecteren.

Ook in de bouwsector zijn grote voordelen te behalen

Voor de laagste prijs bouwen of verbouwen zonder kwaliteit in te leveren? Dat wil natuurlijk iedereen! Echter is er nog steeds te zien dat er vaak onnodige kosten worden gemaakt ten behoeve van het eindproduct. Bij bouw en verbouw wordt vaak rekening gehouden met meer dan 5% faalkosten. Maar gelukkig is hier vanaf nu een oplossing voor.

Door de plannen tot in detail te visualiseren voorkom je interpretatie verschillen. Hierin kan jij elk hoekje, elk kleurtje en zelfs elke benodigde leidingkoof van het gebouw van dichtbij zien, waarbij ook nog de juiste informatie staat aangegeven? Dan is het vanaf moment één duidelijk wat er bedoeld wordt en snapt iedere partij wat hen te doen staat. De voordelen:

  • De projectontwikkelaar brengt hiermee zijn proces beter in kaart en het gebouw wordt geheel in 3D gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij.
  • Door duidelijk te communiceren zijn er geen verrassingen en onverwachte kosten meer. Dat is waar je het uiteindelijk voor doet, toch?
  • Virtual Reality en 360 graden omgevingen kunnen hierin hét verschil maken.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Christian Wauben van XR Group, hij laat het je graag zien.

Cases

Neem contact op met

XR group

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.