Liemar

Over Liemar

Liemar software, opgericht in 1985, levert software oplossingen voor de staalbouw en metaalconstructie bedrijven. De staalbouw en metaalconstructie bedrijven in Nederland staat voor grote uitdagingen. De digitalisering loopt ver achter ten opzichte van andere segmenten in de industrie. Om te overleven is digitalisering en standaardisering een noodzaak.

Onze ERP en 3D design oplossingen worden voornamelijk gebruikt in de Benelux maar ook in het Midden Oosten, Zuid Afrika en Zuid Amerika. Dagelijks vertrouwen meer dan 4.500 gebruikers op onze oplossingen. Oplossingen die hun ondersteunen in hun dagelijks werk en voorzien van informatie die ze op dat moment op de werf, bij de montage, in de fabriek, het atelier of waar ook ter wereld ter beschikking kunnen hebben. Lean Production en daardoor efficiency verhoging, is het sleutel woord.

Jan van Hapert

Volger

Krachtige ERP en 3D design oplossingen voor de staalbouw en metaalconstructie bedrijven.

De Staalbouw en Staalconstructie bedrijven realiseren projectmatig grote en kleine objecten en kunstwerken. Dit vereist naast het vakmanschap speciale skills. Skills op het terrein van Engineering, Financieel, Logistiek, Planning, HR, Management.

Al deze skills moeten worden aangewend om een project “on time” en “on budget” te realiseren. Zonder ondersteunende software, die de juiste op dat moment benodigde informatie aanlevert, is dat in deze tijd ondenkbaar. Sterker nog, bedrijven die dit niet hebben doen eigenlijk niet meer mee in deze processen. Dit stelt dus speciale eisen aan uw digitalisering, informatisering, en bedrijfsinfrastructuur.

Wanneer medewerkers niet tijdig voorzien worden van de juiste informatie lopen projecten vertraging op en zullen hoge faalkosten gaan optreden. Dat is kostbaar en wordt door uw klant niet meer geaccepteerd. Wanneer vanaf de aanvraag tot en met de oplevering alle informatie doeltreffend wordt vastgelegd in onze informatie systemen kunt u die op ieder gewenst moment weer opvragen. Deze reactieve oplossingen zijn belangrijk. Belangrijker zijn onze nieuwe proactieve oplossingen. Indien zich (mogelijke) knelpunten kunnen gaan voordoen zullen onze oplossingen u hierop attenderen en kunt u al actie ondernemen voordat problemen onoplosbaar gaan worden. U bent uw concurrent dus een belangrijke stap voor!

Wil je meer informatie of gewoon eens vrijblijvend sparren over de business? Neem contact op met Jan van Hapert van Liemar Software.

Cases

No items found.

Neem contact op met

Liemar

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.