Fhris

Over Fhris

Organiseer HR-zaken makkelijk en soepel met onze diensten en tools. Zo creëer je inzicht en overzicht. Daar wordt toch iedereen blij van!
Je HR- en loonadministratie moeten op orde zijn. Fhris begrijpt als geen ander dat alle processen hieromheen top geregeld moeten zijn. Als een externe HR-afdeling die je op alle mogelijke gebieden ontzorgt, kunnen wij jullie daar perfect bij helpen. Bijvoorbeeld door:

 • het neerzetten van een HR-omgeving die staat als een huis;
 • het verzorgen van de salarisadministratie;
 • het inrichten van de workflows.

Opgericht in 2019 met een ruime achtergrond op het gebied van HR en automatisering. Wij werken volledig met AFAS Software: in onze ogen hét #1 HR platform van Nederland!

Daniel Perez

Volger

Fhris zorgt ervoor dat alle HR- en salarisprocessen voor 100% op orde zijn.

Een heel belangrijk proces binnen je bedrijfsvoering is de personeels- en salarisadministratie. Medewerkers weten vaak niet dat dit complexe materie is. De salarisadministratie moet gewoon goed geregeld zijn! Het is een echt hygiëne product. Als je deze processen goed geregeld hebt binnen je organisatie, zul je van niemand een schouderklopje krijgen. Maar stuur je de loonstroken, al is het maar één dag, later de deur uit en maak je het salaris dan ook pas over, heb je de poppen aan het dansen.

Wij begrijpen als geen ander dat alle processen top geregeld moeten zijn en daar kunnen wij perfect bij helpen. Veel werkgevers stoppen heel veel tijd in het vinden van de juiste medewerker, maar laten vervolgens aan de achterkant een hoop liggen. Salarissen die niet op tijd uit worden betaald, of zaken die gewoon vergeten worden. Dit kun je voorkomen met behulp van een volledig geautomatiseerd en online HR- en salarisportaal, waarin je al je werkgeverstaken uit kunt voeren. Op deze manier ben je af van verschillende Excelbestanden met daarin de verlofoverzichten en moeilijke berekeningen, grote mappen in de dossierkast en declaraties die op diverse bonnetjes ingeleverd worden.

Maar ook het opmaken van arbeidsovereenkomsten in een Word-document gaat automatisch in het portaal. De dienstverlening van Fhris bestaat onder andere uit de volgende zaken:

 • Volledig digitale salarisadministratie;
 • Automatisch genereren van (arbeids)overeenkomsten;
 • Verlofregistratie;
 • Verzuimregistratie;
 • Toegang tot de handige pocket-app op je mobiel;
 • Koppeling met een subsidiechecker die controles uitvoert op alle sociale afdrachten;
 • Koppelingen met o.a. pensioenfondsen;
 • Toegang tot een eigen studieomgeving met meer dan 200 E-learnings.

De implementatietijd van ons portaal is kort, zodat je snel aan de gang kunt. Daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk. We vragen geen implementatiekosten, maar gaan juist uit van een langdurig partnerschap, omdat we overtuigd zijn van onze dienstverlening.

Ons systeem is volledig gebouwd in AFAS, in onze ogen hét nummer 1 HR pakket van Nederland. Normaal gesproken is dit voor het MKB een lastig en duur pakket, maar door onze kant-en-klare oplossing is het juist voor het MKB heel toegankelijk.

Fhris heeft de oplossing en maakt jouw bedrijf op het gebied van HR het bedrijf van de toekomst!

Wil je meer informatie over een HR portaal? Neem contact op met Daniel Perez van Fhris, hij kan je er alles over vertellen.

Cases

No items found.

Neem contact op met

Fhris

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.