DSlab

Over DSlab

DSlab is een Digital Campaign Studio die jou helpt een mooie, indrukwekkende en vooral effectieve digitale reclamecampagne te draaien. We maken impactvolle HTML5 banners, video ads, DOOH video's en landingspagina's. Door hier 100% focus op te leggen mogen wij ons specialist noemen.

De Barabassen van DSlab hebben de volgende dingen bovenal gemeen: liefde, passie en zelfs een obsessie voor de creatie van Digital Ads. We creëren perfecte creaties middels de DSlab-formule. De ingrediënten van onze DSlab-formule zijn simpel: creatieve (co-)creatie, innovatieve skills van het level Einstein, technische kennis en een service die véél verder gaat dan het uitwerken van een aanvraag.

Onze campagne creatie studio heeft een ijzersterke prijs-kwaliteit verhouding en willen met onze formule zoveel mogelijk partijen helpen het onderste uit de reageerbuis te halen. Laten we samenwerken, de mooiste creatives maken en het beste resultaat behalen. Van IAB’s met een subtiele animatie tot extreme Rich Media HTML5 banners met video en interactieve, intelligente en dynamische elementen tot het ombouw van je TV commercial naar een Vertical Bumper Ad met skin. DSlab maakt het graag met je.

Op naar effectieve, opvallende en kwalitatieve Digital Ad campagnes!

Bosse Zaal

Volger

Digitale banners en video campagnes met de grootste impact.

Met een HTML5 banner of video campagne moet je opvallen om de aandacht te trekken, indruk te maken, om top of mind te blijven en de focus te behouden voor een optimale conversie.

Onze digitale advertentie studio maakt assets die voldoen aan al deze eisen om samen met jou een geweldig campagne resultaat te behalen voor ieder digitaal medium en elk device.

Wij maken niet alleen indruk met impactvolle Page Takeovers, Interactieve HTML5 banners, Skinned Video ads, maar óók met IAB banners door innovatie, creativiteit en kwaliteit te combineren.

Engagement door Interactie blijft hangen

Activeer je doelgroep door interactieve elementen in je banners te verwerken van simpele maar effectieve muisbewegingen of swipen tot uitgebreide minigames, hotspots, panorama’s en nog veel meer. Ook voor video advertentie campagnes behoort interactie tegenwoordig tot de mogelijkheden, zowel online (VPAID / VAST Pre-rolls) als offline (Digital Out of Home of Narrowcasting).

Je doelgroep zal je campagne beter onthouden, blijft er langer over praten en je conversie stijgt doordat de kijker al meer van je merk / product weet. Bekijk al onze interactieve mogelijkheden, want voor ieder device weten wij engagement te creëren.

Dynamisch Personaliseren Voor Perfecte Resultaten

Door je online banners of video creatives te personaliseren kun je je doelgroep nog effectiever aanspreken wat vaak resultaat in een stijging in het aantal bannerkliks (CTR). Ook kun je zo in de banner content aanbieden die nog beter aansluit op de behoefte van de kijker op het juiste moment wat resultaat in een hogere conversie.

Personalisatie kan zo eenvoudig zijn als het gebruiken van de tijd en datum tot ingewikkelde productfeeds (retargeting), locatie afhankelijke ads en custom API koppelingen.

Vertel Een Consistent Verhaal Met Display Ads

Als onafhankelijke digitale advertentie creatie studio kunnen wij jouw gehele digitale campagne ontwikkelen met perfecte consistentie binnen alle devices en mediums van desktop tot mobiel tot publiekelijke schermen zoals Digital Out Of Home. Van display banners tot video ads tot social media creatives, niets is ons te gek!

Naast verschillende devices en mediums kunnen wij ads geschikt maken voor ieder gewenst systeem van directe tot programmatic en realtime bidding inkoop.

Maar een digitale reclamecampagne is zo sterk als de landingspagina erachter. Met ons Campage platform ontwikkelen we in zeer korte tijd betaalbare landingspagina’s die perfect aansluiten op jouw reclamecampagnes voor een optimaal resultaat.

Wat is een campagne landingspagina?

Een campagne landingspagina is een online website of pagina die perfect aansluit op je reclamecampagne en daardoor zorgt voor een maximaal resultaat. Je doelgroep wordt hier vanuit een online banner, social media, video, email en/of Digital Out Of Home campagne heen gestuurd na het klikken op een advertentie of gaat zelf naar de pagina door de URL in te typen waardoor de landingspagina ook bruikbaar is voor offline marketing.

Als Digital Campaign Studio krijgen we (steeds meer) aanvragen voor landingspagina’s waardoor we ons hier verder in zijn gaan specialiseren. We maken zowel stand-alone landingspagina’s (een pagina met een eigen domeinnaam speciaal voor jouw campagne) als landingspagina’s binnen jouw eigen website (bijvoorbeeld actiepagina.jouwdomein.nl).

Campage is een modulair campagne landingspagina platform waarmee we in een korte tijd effectieve landingspagina’s en actiepagina’s ontwikkelen voor jouw reclamecampagnes tegen een betaalbare prijs.

We zijn geen tool waarmee je zelf een landingspagina mee maakt, maar een servicegerichte dienst die jouw landingspagina’s snel en efficiënt ontwikkelt. Een tool lijkt soms ideaal omdat ze relatief goedkoop zijn, maar het kan veel tijd kosten (en daarmee interne arbeidskosten) voor je een landingspagina hebt ontwikkeld die naar wens is. Mits het überhaupt lukt om alles te ontwikkelen en het ook nog eens goed werkt op ieder device en in iedere browser.

Wanneer onze landingspagina experts voor je aan de slag gaan weet je dat het altijd goed werkt, we het snel kunnen ontwikkelen en mocht er iets fout gaan wij het voor je oplossen. Daarnaast zijn we altijd bezig met het (door)ontwikkelen van modules gericht op campagne landingspagina’s doeleinden en zorgen we dat ons platform altijd up-to-date blijft.

Jij blijft dus in het beheer van je eigen advertentie campagnes, maar wij helpen mee daar een succes van te maken met geoptimaliseerde landingspagina’s, impactvolle HTML5 banners, video advertenties en Digital Out Of Home creatives.

Maak Jouw Campagnes Samen Met DSlab Nóg Beter

Samen kunnen we het maximale uit jouw display banner, video en social ad campagnes halen met kwalitatieve creatives en een service die verder gaat dan alleen digital ad productie. Wij willen namelijk dat jullie succesvol zijn en niet alleen mooie banners hebben.

Regelmatig zien we adverteerders grote budgetten uitgeven aan reclamecampagnes, maar op display en video creatives wordt vaak bespaart om meer advertentiebudget te hebben en dat noemen wij nou “de plank misslaan”. Wie investeert in kwalitatieve banners krijgt een veel effectievere campagne en behaalt een hogere ROI (Return On Investment). Je advertentiebudget wordt dus iets kleiner, maar levert onderaan de streep wel veel meer resultaat op!

Ook interesse in indrukwekkende digitale banners en video campagnes? Neem contact op met Bosse Zaal of Daan Franssen van DSlab.

Cases

No items found.

Neem contact op met

DSlab

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.