BEEMUP

Over Beemup

Beemup is een full-service B2B virtual storytelling agency. Ons team van specialisten en designers zorgt bij klanten voor maximale binding en WOW-factor bij hun (online) publiek. Vanuit ontwerp en techniek helpen wij klanten om immersieve 3D verhalen te vertellen.

Daniël van der Waals

Founder

Volger

Wil je met een digitaal evenement met beleving?

Met Beemup kunnen bedrijven verhalen en ervaringen in 3D opnemen en live streamen. De spreker, performer of leidinggevende gebruikt hierbij VR en vertelt zijn of haar verhaal in een virtuele wereld waarin alles mogelijk is. Je kunt van het ene op het andere moment lopen over het strand, staan op de top van een ijsberg, 3D objecten het publiek in gooien of het dag- en nachtritme besturen.  Deelnemers kunnen op afstand via telefoon, laptop of VR-bril via een 360-graden video stream in dezelfde virtuele wereld stappen. Hierdoor maak je impact met je verhaal en creëer je binding en inspiratie.

Wil je de mogelijkheden voor een eigen bespreken of gewoon extra informatie? Neem contact op met Daniël van der Waals van Beemup, hij denk graag met je mee.

Cases

No items found.

Neem contact op met

BEEMUP

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.